Τρεῖς εἶναι οἱ βασικοὶ σταθμοὶ τοῦ ἀνθρώπου: γεννιέται, ζεῖ, πεθαίνει. Δὲν θυμᾶται τὸ πρῶτο, δὲν καταλαβαίνει τὸ τρίτο καὶ ξεχνᾶ νὰ χαρεῖ τὸ δεύτερο.  

17/1/2018. Κοπή πίτας στο Νοσοκομείο Αλεξανδρουπόλεως.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Αλεξανδρουπόλεως η κοπή της βασιλόπιτας προς τιμήν του προσωπικού και των ασθενών του Νοσοκομείου μας.

Ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος ευλόγησε την βασιλόπιτα και ευχήθηκε στον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Αδαμίδη και τον Αναπλ. Διοικητή κ. Τζωίδη, αλλά και σε όλους τους παρευρισκομένους ιατρούς, νοσηλευτές, νοσηλεύτριες και βοηθητικό προσωπικό του Νοσοκομείου, ο Θεός να τους ευλογεί και να τους δίνει υγεία και δύναμη ψυχής, ώστε να υπηρετούν τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας σαν τον ίδιο τον Χριστό.

Παρόντες στην κοπή της πίτας ήταν ο Δήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως κ. Λαμπάκης, ο Υποστράτηγος κ. Κούκκος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής κ. Κούκουρας, ο Αντιδήμαρχος κ. Κουκουράβας κ.α. Στο τέλος ο Καλλιτεχνικός Όμιλος Αλεξανδρουπόλεως απέδωσε τραγούδια προς τέρψιν του κοινού.