Τρεῖς εἶναι οἱ βασικοὶ σταθμοὶ τοῦ ἀνθρώπου: γεννιέται, ζεῖ, πεθαίνει. Δὲν θυμᾶται τὸ πρῶτο, δὲν καταλαβαίνει τὸ τρίτο καὶ ξεχνᾶ νὰ χαρεῖ τὸ δεύτερο.  

6/11/2017. Αγιασμός της Ομάδος Εθελοντριών Κυριών "Η Αγία Ολυμπιάδα".

Το πρωί της Δευτέρας 6 Νοεμβρίου τελέσθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ανθιμείου Πολιτιστικού Κέντρου ο αγιασμός της νέας περιόδου των συναντήσεων της Ομάδος Εθελοντριών Κυριών "Η Αγία Ολυμπιάδα" της Μητροπόλεώς μας.


Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος παρόντων 100 και πλέον κυριών στις οποίες ευχήθηκε καλή αρχή στις δραστηριότητες της ομάδος κατά την νέα χρονιά.


Η Ομάδα Εθελοντριών Κυριών "Η Αγία Ολυμπιάδα" δραστηριοποιείται στην πνευματική υποστήριξη και την ψυχολογική συμπαράσταση κοινωνικά ευπαθών ομάδων συνανθρώπων μας, των τροφίμων των Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, των δομών ψυχικής υγείας, εθελοντική εργασία στο συσσίτιο των απόρων της Μητροπόλεως, στήριξη των ειδικών σχολείων, του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης, των κατοίκων απομακρυσμένων ενοριών και μοναχικών συμπολιτών μας. 


Η ομάδα προσκαλεί ειδικούς επιστήμονες προκειμένου να ενημερωθούν οι κυρίες σε θέματα που στοχεύουν στην ψυχοκοινωνική ενδυνάμωσή τους, αλλά και για τους τρόπους και μεθόδους προσέγγισης των ομάδων που στηρίζουν. Διοργανώνει, επίσης, εορταστικές, κοινωνικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.